Beal mortex

Naast beton ciré bieden wij ook alternatieven zoals Beal Mortex: een betonlook die zeer geschikt is voor in badkamers. Dit wordt ook vaak mortex beal genoemd. Het grote voordeel van Mortex is dat het onderhoudsvriendelijk is. Beal Mortex heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Bovendien zorgt het voor een unieke en moderne uitstraling. Laat Tucconi Stukadoorsbedrijf uw beal mortex aanbrengen!

Beal mortex: in de badkamer, op muren en vloeren
De unieke samenstelling en mogelijkheden in kleur en structuur, maken beal mortex geschikt voor iedere ruimte. Beal Mortex kun je op verschillende ondergronden aanbrengen. Beal mortex kan prima op de vloer, maar het kan net zo makkelijk in de badkamer of op de muur aangebracht worden. Daarnaast verzorgen wij ook concrete floors, dit een betonstuc met een gespaand effect voor vloeren.

Wilt u ook beal mortex? Wij brengen het feilloos voor u aan!
Tucconi Stukadoorsbedrijf Gespecialiseerd in decoratief stucwerk, met liefde voor het vak uitgevoerd. Een combinatie van creativiteit en toewijding zorgt iedere keer voor een exclusief en duurzaam eindresultaat. Bij Tucconi Stukadoorsbedrijf vinden wij het zeer belangrijk dat het werk met aandacht wordt uitgevoerd. We komen daarom graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!